Het grote Feyenoord nieuwstopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

SanMark.

Well-known member
En dat geeft hij natuurlijk niet op.

Nee dat zou ik ook niet doen, als ik zo'n slechte voetballer zou zijn. Lekker blijven zitten waar je zit.

Onvoorstelbaar, voor iemand die gewoon altijd boos is voordat geld was ik elke dag fluitend naar de training gegaan. Al zou ik dan in het weekend op de tribune of bank moeten zitten.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Probleem is natuurlijk dat zijn zelfbeeld niet helemaal overeenkomt met de werkelijkheid.
 

fr-keff

Active member
Van Geel dacht zeker in de zomer verkopen we hem nog wel, gratis overnemen en nog wat verdienen. Als zelfs die zandbak clubs hem niet willen. :D
 

Jozsef

New member
Inderdaad verlengd omdat ie anders transfervrij was geweest. Iets te optimistische handelsgeest dus. Hij werd alleen maar slechter, in alles.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Je gaat geen contract aan ter waarde van twee miljoen euro vanwege de transferrechten als de potenti?le opbrengst niet substantieel is. Dat kan niet waar zijn. Van Geel zag kennelijk in Kazim zijn eerste spits.
 

Jozsef

New member
Met stip op 4 binnen:

9229b07c696055562969bb89acf1011e.jpg
 

DeftonesJP

New member
Het is geen spits maar wel een bar verhaal destijds. Ostlund, de man die op heel veel bijval kon rekenen omdat ie een enorma bos woest haar had. Helaas las ie geen kranten en besloot alles af te scheren nadat hij een contract had getekend. Hilarisch.
 

Keyser S?ze

New member
Hans Posthumus hoort niet op die lijst thuis. In 12 wedstrijden voor Feyenoord heeft hij 8 x gescoord. Dat is een heel behoorlijk gemiddelde.

Bovendien bezat hij ??n van de mooiste snorren in de Eredivisie.

posthumus_h.jpg
 
Laatst bewerkt:

Jamel

Administrator
Forumleiding
Hahn 6 tot 9 maanden out door gescheurde kruisbanden. Gisteravond opgelopen op het bevroren ku(ns)tgrasveld van Cambuur. Lekker dan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan