Sat?kroketten Lekker & Gezond Discussietopic 2016/2017

Status
Niet open voor verdere reacties.

Abubakari

Well-known member
Ik vind het wel jammer dat het jouw ploeg niet lukte om een toch niet zo productieve Heerenveen met een nederlaag weg te sturen.

Tsja, die gast heeft mij jaren kaarten voor Heerenveen-Ajax bezorgd en een keer voor de derby, daar dient iets tegenover te staan. Komt nog bij dat ik Feyenoord liever ook niet help. Anders had ik gewoon gewonnen, da's logisch.
 

Marinos

Well-known member
Ajax traint achter gesloten deuren.

In aanloop naar de alles beslissende laatste wedstrijd van de eerste periode traint Ajax achter gesloten deuren. Marinos probeert hiermee rust te cre?ren rond om zijn spelers in aanloop naar de belangrijke kraker tegen het Feyenoord van Marc Marie Wennemars. Hoewel Marinos ze kroketten de eerste weken van dit seizoen wel erg bruin bakte lijken zijn manschappen zich de laatste wedstrijden te herpakken. Hoewel Ajax niet meer achterhaald kan worden door de ondertussen gedegradeerde teams is het nog mogelijk dat de Amsterdamse grootmacht er op doelsaldo uit vliegt.

Nou, kom ik dus bij de ArenA, mocht ik er niet in. Lekker is dat. En die jongens maar latjetrappen.
 

Abubakari

Well-known member
Hoewel Marinos ze kroketten de eerste weken van dit seizoen wel erg bruin bakte lijken zijn manschappen zich de laatste wedstrijden te herpakken.

Was Ajax-Roda JC (3-5) ook achter gesloten deuren en ben je daar ook niet bij geweest?

Hoe dan ook, HUP AJAX!
 

Abubakari

Well-known member
56396b26f0d17-heinz.png
 

De Groene Scout

Well-known member
Abu, Quick'20 heeft inmiddels wel gebeld, maar ik heb nog een stapeltje aanbiedingen op mijn nachtkastje liggen. Zitten leuke clubs tussen hoor.
Blijkbaar ben ik door mijn goede prestaties in het verleden nog niet uit beeld in Sat?kroketten-land.
 

Fabian

Active member
Dit motiveert alleen maar... al moet ik maar tegen een tegenstander als Marinos... het motiveert tot op het bot!
 

Abubakari

Well-known member
Even wat info voor de nieuwelingen hier wat betreft promotie en hoe je in de eredivisie instroomt.

Ik zet jullie scores uit ronde 1-12 tegenover de score van de tegenstander van jullie nieuwe club uit ronde 1-12. Zo krijg je dus precies wat je had gekregen als je het seizoen bij die club was begonnen.

Voorbeeld:
Nik gaat naar Vitesse.
In ronde 1 scoorde Nik 6 punten
Vitesse kreeg ronde 1 7 tegentreffers
Verliest Nik zijn eerste wedstrijd bij Vitesse dus met 7-6.

En dat 12 keer, kom je precies te staan waar je hoort.

We weten inmiddels dat PSV, Twente en Vitesse vrij komen. Degene die eerste is geworden mag als eerst zijn nieuwe club kiezen.
Mocht JMD promoveren dan krijgt hij sowieso PSV omdat hij een PSV fan is, is nu eenmaal leuker.

Na de promo/degra ronde van komend weekend is er weer een interland weekend, komt mooi uit, heb ik tijd zat om alles te regelen.

In de eredivisie valt nog 1 beslissing, zeer waarschijnlijk gaat het tussen NEC/Susa en Ajax/Marinos wie er als vierde uitvliegt. NEC moet 4 goals goed maken op Ajax. Eindigen NEC en Ajax gelijk dan telt het gewone puntenaantal. Is dat ook gelijk dan volgt er een beslissingswedstrijd en moeten Marinos en Susa de EK play off wedstrijden voorspellen.

In de Hoofdklasse is het een stuk spannender. Daar is pas anderhalve beslissing gevallen.
 

Mommiej

Well-known member
Dankzij het bekersucces hoef ik nog niet te vrezen voor ontslag bij VSV, wel is nadrukkelijk te kennen geven dat het wel beter zal moeten in de competitie.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan